+387 61 999 200

Dizajn svakodnevno printanih materijala

Naša ponuda za dizajn svakodnevno printanih materijala je eksplozija kreativnosti koja će transformirati vaše ideje u spektakularnu stvarnost. Nudimo više od dizajna – nudimo iskustvo koje se pamti. Vaše posjetnice postaju nezaboravan prvi dojam, letci postaju umjetnička djela, majice postaju izjava stila, a šolje sa štampom postaju nezamjenjiv dio vašeg jutra. Mi donosimo boje, živahnost i jedinstvenost u svakodnevnu upotrebu, čineći vaše printane materijale nevjerojatno efikasnim i neodoljivo privlačnim. Zaboravite na dosadne i obične – s nama, svaki materijal postaje pravo remek-djelo.

Samo mašta

je granica

Svakodnevni printani materijali čine neodvojiv dio poslovnog života. U našoj raznolikoj ponudi "Dizajna svakodnevno printanih materijala," spojili smo umjetnost, praktičnost i prepoznatljivost kako bismo obogatili vašu svakodnevnicu. Evo detaljnog opisa ove široke ponude:

Raznolikost izraza:

Naša usluga "Dizajna svakodnevno printanih materijala" obuhvaća širok spektar predmeta i proizvoda koji postaju platna za vaše ideje. Od posjetnica do letaka, majica s dizajnom, šalica sa štampom, book markera, pozivnica, čestitki i mnogo toga - svaki materijal postaje prilika za kreativno izražavanje.

Personalizacija bez granica:

Vaša kreativnost je naša inspiracija. Dizajniramo svaki materijal prema vašim specifičnim zahtjevima i viziji. Bez obzira želite li elegantan minimalizam, živahne boje ili sofisticiranu eleganciju, svaki dizajn je prilagođen vašem brendu, događaju ili poruci.

Profesionalna isporuka:

Nudimo profesionalnu i visokokvalitetnu izradu svih materijala. Svaka posjetnica postaje prva impresija koja se pamti, svaki letak postaje alat za informiranje, a svaka majica ili šalica postaju ambasadori vaše poruke. Naši proizvodi su pažljivo izrađeni kako bi ostvarili vaše ciljeve.

Inovacija i dizajn:

Naš tim kreativaca i dizajnera donosi svježe ideje i inovacije u svaki projekt. Koristimo najnovije tehnike i trendove kako bismo osigurali da vaši materijali budu u skladu s vremenom.

Praktičnost i učinkovitost:

Osim što su estetski privlačni, naši printani materijali su i praktični. Book markeri čuvaju stranice vaših omiljenih knjiga, a vratača čuva vaš prostor od neželjenih posjetitelja. Pozivnice i čestitke postaju posebne uspomene, a ostali materijali obavljaju svoje svakodnevne funkcije.

Kroz svaki dan s umjetnošću:

Neka umjetnost obogati svaki trenutak. Naša ponuda "Dizajna svakodnevno printanih materijala" čini svaki dan posebnim, svaki događaj nezaboravnim i svaku poruku prepoznatljivom. Rado ćemo raditi s vama kako bismo pretvorili svaku ideju u stvarnost.

Zaboravite na obično - s našim printanim materijalima, svaki dan postaje prilika za umjetnost i komunikaciju.

važne informacije

odvojite minut i pročitajte prije narudžbe

Cijena

Sve cijene su navedene sa uračunatim PDV. Odnose se na avansno plaćanje osim za ugovorene kupce koji plaćaju po važećem ugovoru. Zadržavamo pravo odobravanja rabata! Zadržavamo pravo izmjene cijene bez prethodnog obavještenja!  Specifični zahtjevi mogu značajno promjeniti cijene.

Vrijeme isporuke

O vremenu isporuke dogovaramo se zajedno. Imajte u vidu da je dizajn kreativan proces i kvalitet uveliko zavisi od vremena kojeg dizajner ima na raspolaganju. Bez dovoljno vremena za analizu predmeta koji dizajnira, aktuelnih trendova, analize konkurentnih proizvoda i sl.. nije moguće dobiti dobre rezultate. Rad pod pritiskom vremena naplaćuje se dodatno. Zato izbjegavajte Gori mi! situacije.

Detaljni opisi

Detaljni opisi gore navedenih proizvoda nalaze se u izborniku svakodnevna štampa. Tu možete pronaći sve što je neophodno da znate o materijalima, izgledu, vrsti štampe kao i samom sadržaju koji je neophodno da svaki od proizvoda sadrži. Ove informacije će vam definitivno dobro doći bilo da planirate raditi dizajn kod nas ili negdje drugo.

Narudžba

Sve što trebate jeste da što detaljnije popunite formular za narudžbu. Stupit ćemo u kontakt s vama čim prije i usmeno potvrditi svaki dio narudžbe. Tek onda dolazimo do predračuna i plaćanja koji se radi analogno usmenom dogovoru. Izradi dizajna pristupamo nakon potvrđene uplate.