Slika u ramu 30×42 – Islamska kaligrafija – Motiv 1 – Allahu Ekber

Slika u ramu dimenzija 30×42 cm. Mogućnost horizontalnog ili vertikalnog kačenja. Motiv kao na slici. Materijal: Staklo, MDF, Metal, PVC, print na gloss kartonu 300gr u vrhunskoj rezoluciji. Ram dostupan u crnoj i bijeloj boji.

Proizvod je trenutno na akciji 3+1 GRATIS. Pročitati detalje ispod slike.

Redovna cijena proizvoda:

13.90 KM

  • Bijela boja
  • Crna boja
Očisti
Slika u ramu dimenzija 30x42 cm. Mogućnost horizontalnog ili vertikalnog kačenja. Motiv kao na slici. Materijal: Staklo, MDF, Metal, PVC, print na gloss kartonu 300gr u vrhunskoj rezoluciji. Ram dostupan u crnoj i bijeloj boji. Proizvod je trenutno na akciji: za kupljena tri komada dobijete jedan gratis. Kada odaberete četiri slike i dodate ih u korpu unesite kupon kod "3+1" i sistem će automatski cijenu umanjiti za iznos jedne slike što će biti prikazano u kalkulaciji ukupne cijene. Dodatni popust 10 % za članove. Dostava za Sarajevo je besplatna za narudžbe preko 10,00 KM. Garancija na proizvod je jedna godina.

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Boja rama

Bijela boja, Crna boja

Dobro došli na web shop stranicu firme Sanat Studio doo iz Sarajeva. U našem širokom asortimanu sigurno ćete pronaći nešto po vašem ukusu. Skoro svi naši proizvodi se prave po narudžbi i vrhunske su kvalitete.

Uživajte u kupovini!

Garancija kvalitete – za svaki kupljeni proizvod dobijate punu refundaciju plaćenog iznosa u roku od 7 dana ukoliko niste dobili proizvod kakav vam je obećan.

Novi artikli

Trenutno na akciji

0